Pannestekte lammekoteletter med coussoussalat
Prøv denne raske og deilige retten med lammekoteletter! Sammen med couscous, som er en erstatning for pasta, ris og poteter introduseres du til et utradisjonelt tilbehør - både sunt og godt. Couscous er semulegryn fremstilt av durumhvete og kan blandes med det meste. Server gjerne pannestekte lammekoteletter med en provencesaus fra Stange!
Slik gjør du
Kjøtt
Gni kotelettene inn med salt, pepper, finhakket timian og litt olje.
Stek kotelettene i en varm stekepanne på begge sider, etterstek på svakere varme i ca 2 min på hver side før du lar de hvile i ca 5 min.
Couscoussalat
Lag couscous etter anvisning på pakken.
Skjær sukkererter, rødløk og tomater i biter og finhakk hvitløk.
Bland sukkererter, rødløk, tomat, hvitløk og olivenolje med couscous og server sammen med kotelettene.
Provencesaus passer godt til.