Sennepsbakt lammecarré med søte rotgrønnsaker

Sennepsbakt lammecarré med søte rotgrønnsaker
Middels
over 60 min

Hvis du er på jakt etter å imponere gjestene dine, har du kommet til den rette oppskriften: lammecarre.

Slik gjør du

Lam

1. Salte og pepre kjøttet og brun det raskt i en stekepanne. Smør det inn med sennep og ha det i en ildfast form. Stekes på 175 grader i ca 20 minutter. Tas ut når steketermometeret viser 60 graders kjernetemperatur.

Søte rotgrønnsaker

2. Skrell og kutt grønnsakene i tykke fyrstikkliknende biter (Julienne) og ha de i en ildfast form sammen med salt og smør. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 minutter. Vend inn estragon før servering.

3. Potetene skrelles og skjæres i tynne skiver. Det samme med rødløken. Lag stabler med lagvis potet, løk, timian og krydder inne i en metallring, eller så kan du fylle det i små ildfaste former. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 -60 minutter.

4. Sausen lages ved å ha sennep, soya, sjy i en liten kjele. Kok opp og rør inn smør før servering.