Langtidsgrillet lammebog med couscous og lefser

Langtidsgrillet lammebog med couscous og lefser

Lett
over 60 min

Langtidsgrillet og mør lammebog krydret med Ras el hanout-krydder og servert i lefser med yoghurt, couscous, granateple og salat.

Slik gjør du

Lammebogen krydres godt med Ras el hanout. Grill hele bogen slik at den får en god stekeskorpe og god grillsmak. Tilsett evt. litt mer krydder og pakk hele kjøttstykket inn i folie sammen med en liten skvett vann. La kjøttet steke på svak indirekte varme i 2-3 timer. Kjøttet skal bli mørt og godt, slik at det kan rives opp i lange fine strimler.

Couscous

Couscous kan fint lages på grillen. Bruk aluminiumsfolie og lag en form. Legg couscous i formen, hell over eplemost og pakk igjen folien. Grill i 15 minutter på indirekte varme. Finhakk nøtter og frukt og bland inn i couscousen når den er ferdig.

Fyll lefsene med yoghurt, couscous, granateple, salat og kjøtt.