Småretter av ribbe, medisterpølse og medisterkake
![Småretter av ribbe, medisterpølse og medisterkake](https://res.cloudinary.com/norgesgruppen/image/upload/c_fill,f_auto,h_450,q_auto,w_800/czenk4frryhq5su2vnbd.jpg)
Gjør restene etter julematen om til deilig juletapas. Superenkelt og veldig godt.
Slik gjør du
Ribbe med soyaglaze
Skjær av ben og svor på ribbebitene og skjær kjøttet i litt store biter. Dypp bitene i en tykk soya glaze (Hoi Sin-saus). Server som de er eller med litt kald surkål ved siden av.
Medisterkaker med kålrabistappe
Ha litt klar kålrabistappe i små butterdeigsformer eller på flatbrød. Topp med skiver av medisterkaker.
Medisterpølser på rugbrød
Skjær medisterpølsen i skiver, en rugbrødskive i fire og den tørkede aprikosen i strimler. Ha en dæsj sennep på hver brødbit. Topp med medisterpølse og et par tørkede aprikosstrimler.