Flatbiff
Vi er opptatt av matglede og noen ganger er det en glede at maten er rask og lage. Flatbiff er en råvare som passer utmerket til raske middagsretter som for eksempel wok.
Varebeskrivelse
Flatbiff er magert svinekjøtt fra skinka på svinet, og sitter på svinets bakpart.
Bruksområde
Flatbiff egner seg utmerket til raske middagsretter. Skåret i 2 cm tykke skiver kalles det skinkebiff. Kan også gjerne strimles til raske retter i wok, stekepanne eller gryte. Flatbiff er også utgangspunktet for svineschnitzel. Svineschnitzel passer som hverdagsbiff eller panert snitzel. Hverdagsbiff: Krydre svineschnitzelen med salt og pepper og stek den i 2-3 minutter på hver side ved middels varme. Panert snitzel: svineschnitzelen paneres med egg og knust kavring, krydres og stekes.
Råvareinformasjon fra www.matprat.no