Lag egne pølser

matprat.no
matprat.no

Har du lyst til å prøve å lage dine egne pølser? Det er ikke så vanskelig å lage, vi har tipsene.

  1. Bland alle ingrediensene godt. Finn frem svinetarm (bestilles hos oss) og og en sprøytepose med passende tut. Evt. kan du bruke et pølsehorn som er et tilbehør til ulike kjøkkenmaskiner.

  2. Sett tuten i sprøyteposen og fyll sprøyteposen med farsen. Tvinn deretter posen igjen i toppen.

  3. Træ svinetarmen på tuten som på bildet. Knyt igjen enden av tarmen.

  4. Fyll svinetarmene med pølsefarsen. Pass på så det ikke blir noen luftbobler.

  5. Lag knuter på tarmen eller snurr rundt underveis. Vips, så har du hjemmelagde pølser. Skal du steke dem bør du stikke små hull i pølsene med en gaffel, så de ikke sprekker.

Foto: http://matprat.no