Alkoholfri festdrikke

Skal du ha gjester og trenger tips til friske velkomstdrinker eller gode alkoholfrie alternativer til maten? Du finner et stort utvalg av drikke i våre butikker, og her får du også tips til noen alkoholfrie drinker du kan lage selv.

Alkoholfri drikke i butikk

I butikkene våre finner du et stort utvalg av alkoholfri øl, cider, limonade, saft, juice og most som fint kan ertsatte alkoholholdig drikke til maten. Prøv for eksempel:

Bundaberg – en fantastisk serie med limonade, fruktdrikker og ingefærøl i smakene: Limonade m/sitron, Ingefærøl, Guava, Blodappelsin, Rosa Grapefrukt, Pasjonsfrukt og Fersken.

San Pellegrino med fruktjuicesmakene sitron, appelsin og blodappelsin – virkelig kvalitetssmaker!

Frigard bringebærlimonade - en norsk bringebærlimonade laget i Lærdal i Sogn og Fjordane – et område som er kjent for sine nydelige bær. Disse bringebærene er håndplukket og spesielt utvalgt med tanke på smak og modningsgrad.

Bringebærlimonde.jpg

Hyggen VistaBella - Gårdspresset eplesaft fra Hyggen. Hyggen VistaBella har en utpreget syrestruktur og fylde. Lite sødme i forhold til
mange andre eplesafter. Ypperlig til fisk og skalldyr.

Jacobs Utvalgte Eplemost - kommer i to smaksvarianter: Gravenstein og Aroma. Gravensten er et meget smakfullt alternativ med en fin syrlighet. Kan brukes til det meste.

Ringi eplemost - stort utvalg eplemost med ulike smaksvarianter. Spør oss i butikken hvilken vi anbefaler til det du skal servere.

Askim frukt og bærpresseri eplenektar - en frisk, mild drikke til nesten all mat. Litt rund i smaken med en anelse sukker.

Ginish fruit cup.jpg

Tips til alkoholfrie drinker

Drinker trenger ikke inneholde alkohol for å smake godt. Vi har oppskrifter på en rekke gode alkoholfrie drinker du enkelt lager selv. Ønsker du å lage en alkoholfri drink som har et preg som minner om originalen er Ginish og Rumish fra danske ISH spirits perfekt. Med Ginish og en god tonic får du en forfriskenede virgin GT og Rumish løfter både en virgin mojito og virgin caipirinha til nye høyder. Prøv en av oppskriftene under.

Mojito virgin

Bellini virgin

Ginish fruit cup

Bitter sweet

Bringebærlimonade

Granatepledrøm

Andaloucia Sour

Aranciata Rossa

Limonata

Drinker.jpg