Friske sommerdrikker på 1-2-3

Gjestene er en halvtime unna, solen steker, vinden er ikkeeksisterende og øl og vin vil gå rett i fletta på en uheldig måte. Når alle er mer tørste enn alkoholsugne finnes det fristende, friske drikker få har prøvd – men alle vil elske. Limonade, vil de ha det? Klart de vil!

Limonade og punsjer er vann tilsatt fruktsukker. Mange av dem kommer fra utlandet,
og har du reist mye har du sikkert fått servert en variant eller to i selskaper, i baren eller på restauranten. Da vil du også gjenkjenne de dekorative flaskene når du kommer til oss. En limonade er utrolig deilig i smaken og herlig tørsteslukkende sammen med hele fruktbiter og masse isbiter. Vær din egen bartender og servér en spennende limonade fra flasken, i fine mugger eller som bowle.

Overrask med noe friskt og alkoholfritt!

Skal du ha sommerfest passer det perfekt med en leskende, litt eksklusiv og annerledes alkoholfri velkomstdrikk. Men husk å servere i de elegante glassene – det synes særlig barn og ungdom er stas - alle blir jo likt behandlet!

Til piknik i det grønne?

Det er all grunn til å kose seg og nyte en frisk limonade også i hverdagen. Lag et kult bakgårdsparty med morsomme limonader – perfekt både for de som drikker alkohol og de som ikke gjør det. Flaskene er skikkelig dekorative og pynter opp på bordet! Eller foreslå en piknik i det grønne med kjæreste, venner, naboer eller kollegaer. Alle liker
det! Stikk innom oss og kjøp inn noe godt til piknikkurven. I våre delikatessedisker hjelper vi deg gjerne med gode forslag på god mat som egner seg til piknik. Vi vet også hvilke limonader som passer best til hvilken mat. Kanskje noe godt å drikke til
grillmaten eller en innbydende salat? Parken venter, båten venter, det idylliske tjernet i skogen venter – og din egen hage eller terrasse venter. God piknik!

Alkoholfrie festdrikker

Vi har satt sammen et utvalg av originale, tørsteslukkende og kjempegode alkoholfrie drinker. Se oppskrifter på siden. Ta en tur til en av butikkene våre og let litt i hyllene etter liomonader som frister din smak. Vil du ha tips og råd spør du selvsagt en av de ansatte.