Har du smakt dessertene fra Ek gårdskjøkken?

Med egg fra sine frittgående høner, lager ekteparet Ingrid og Joar Ek og sønnen Lars Erik kanskje Norges beste desserter. Dessertene er ikke bare smakfulle, men også ypperlige til å ta med på tur. Du får kjøpt dem hos Jacob´s.

Ek´s Panna Cotta

Panna Cottaen med sitrus og ekte vanilje fra Tahiti er basert på Spesialitetgodkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andelen egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.

Ek´s Crème Brûlée

En unik Crème Brûlée fra Ek Gårdspakkeri. Produktet ble i den landsomfattende konkurransen ”Det norske måltid” kåret til årets produkt i 2009. Med spesielt utvalgt vanilje som smaksetter, leveres puddingen klar til servering i terracottaskåler.

Ek´s karamellpudding

Karamellpudding laget av egne egg og med melk fra Østfold. Denne karamellpuddingen er en helt spesiell, søt nytelse.

Ek´s sjokoladepudding

Med en rund og fyldig smak av sjokolade, er dette den ultimate desserten for sjokoladeglade. Den er basert på gårdens Spesialitetegg og nøye utvalgt sjokolade. Dette er en sjokoladepudding med fantastisk god konsistens og fylde.

Moccapudding fra Ek gårdskjøkken

Smakfull dessert med et nydelig hint av kaffe. Moccapuddingen er en flott avrunding på et måltid eller til kaffen. Fyldig og god konsistens, basert på Spesialitetegg fra gården.