Har du smakt dessertene fra Ek gårdskjøkken?

Med egg fra sine frittgående høner, lager ekteparet Ingrid og Joar Ek og sønnen Lars Erik kanskje Norges beste desserter. Du får selvfølgelig kjøpt dem hos Jacob´s.

Ek´s Panna Cotta

Panna Cottaen med sitrus og ekte vanilje fra Tahiti er basert på Spesialitetgodkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andelen egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen. Server Panna Cottaen sammen med friske, søte bær, gjerne rørte eller kokt til en coulis.

Ek´s Crème Brûlée

En unik Crème Brûlée fra Ek Gårdspakkeri. Med spesielt utvalgt vanilje som smaksetter, leveres puddingen klar til servering i terracottaskåler .Smaker godt med nypisket krem. Pyntes gjerne med søte, friske bær.

Ek´s karamellpudding

Karamellpudding laget av egne egg og med melk fra Østfold. Denne karamellpuddingen er en helt spesiell, søt nytelse. Smaker godt med nypisket krem. Pyntes gjerne med søte, friske bær.

Ek´s sjokoladepudding

Med en rund og fyldig smak av sjokolade, er dette den ultimate desserten for sjokoladeglade. Den er basert på gårdens Spesialitetegg og nøye utvalgt sjokolade. Dette er en sjokoladepudding med fantastisk god konsistens og fylde. Smaker godt med nypisket krem. Pyntes gjerne med søte, friske bær.

Moccapudding fra Ek gårdskjøkken

Smakfull dessert med et nydelig hint av kaffe. Moccapuddingen er en flott avrunding på et måltid eller til kaffen. Fyldig og god konsistens, basert på Spesialitetegg fra gården. Smaker godt med nypisket krem. Pyntes gjerne med søte, friske bær.