Jacobs utvalgte - Når du vil velge det beste

Jacobs Utvalgte er vår Premium serie. Premium betyr bedre kvalitet enn standard merkevare, og til Jacobs utvalgte har vi plukket ut det beste av det beste.

Navnet Jacobs utvalgte stammer fra vår egen butikk Jacob's på Holtet i Oslo, et mathus kjent for sin kunnskap og for råvarer av usedvanlig høy kvalitet. Jacob's er kåret til Europas beste butikk og her handler kokker og matelskere om hverandre. Et stort utvalg av delikatesser og unike varer, valgt ut av kravstore fagfolk, har gjort butikken til en inspirasjon for både matelskere og profesjonelle.

Produktene er valgt ut av fagfolk drevet av lidenskap til gode råvarer. De har vurdert både smaken, historien og håndverket. Vi anbefaler deg å prøve produktene i serien for å få oppleve hvor gode de er. Serien inneholder en rekke produkter, og her presenterer vi noen av produktene fra kolonialavdelingen som får våre varmeste anbefalinger. Og husk: Alle kan unne seg det beste av noe. 

Ekte italiensk pasta

Vår utvalgte italienske pasta er en anelse større og tykkere enn vanlig. Den er tørket på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken. Gjennom å bruke bronsestøpte former, får pastaen dessuten en naturlig ru overflate som trekker til seg sausen enda bedre. Prøv pastaen sammen med en av Jacobs Utvalgte pastasauser som kommer både som tomatsaus og som fløtebasert saus.

Italiensk olivenolje

Vi har to ulike olivenoljer. En ekstra virgin olivenolje og kalamata olivenolje PDO. Begge variantene er kaldpresset.

Jacobs utvalgte frokostprodukter.jpg

Økologiske egg fra Toten

Ferske egg med ekstra gul plomme levert av engasjerte produsenter på Toten. I samarbeid med forutviklingseksperter, har det blitt utviklet en ny egen økologisk forblanding med naturlige ingredienser som gir bedre kvalitet og gulere plomme. Hele produksjonen er økologisk og hønene kan gå ut i frisk luft og får mulighet til å utfolde seg med å flakse og rote i jorda.

Pålegg og spekemat

Med Jacobs Utvalgte pålegg og spekemat blir frokosten enda bedre. Pålegget er laget av norsk kjøtt hos en kvalitetsprodusent i Haugesund, der skinkene er av Jæren Smak kvalitet. 

Jacobs Utvalgte skinker og salami fra Nord-Italia er ekstra møre, passe salte og laget for hånd i tidkrevende prosesser.

Dekk et herlig bord og server dem med økologiske egg, Jæren Smak-bacon, godt brød, rundstykker eller franske croissanter, røkelaks, ren appelsinjuice og en god kvalitetskaffe.

Jacobs Utvalgte Påske 2023-2.jpg

Juice

Jacobs Utvalgte juice er så skånsomt varmebehandlet at den smaker like friskt som den juicen du presser selv. Juicen har den riktige kombinasjonen av sødme og syrlighet.

Asiatisk klassikere

Smaker fra det asiatiske kjøkkenet har lenge vært en favoritt for mange nordmenn, men de siste årene har interessen nådd nye høyder. I Jacobs Utvalgte-serien finner du både Crispy Duck-kit, flere varianter av Gyoza, dumplings og Money Bags. 

Jacobs utvalgte money bag-1.jpg

Saus og kraft

Saus og kraft perfekt til en god middag. De kjente og etterspurte sausene har vært borte fra hyllene en stund, men nå er Béarnaisesaus, Hollandaisesaus, Kyllingkraft og Oksekraft tilbake.
Kraftene er klare til bruk som de er, men du kan også bruke de som utgangspunkt til andre spennende smaker. Dette styrer du ved å reduserer kraften ned eller "spe" den ut med litt vann ifht. hva ønskelig resultat er.

Tallerken med vilt og saus laget av jacobs Utvalgte kraft.jpg

Sjokolade med høyt kakaoinnhold

Mørk sjokoladeplate - med 70 % kakaoinnhold. Fyldig og god med lang ettersmak. 

Belgiske Trøfler - Jacobs Utvalgte Belgiske trøfler er utsøkte trøfler dekket med kakaopulver. Trøflene kommer også i varianter med bringebær og karamell & havsalt. Trøflene er formet på en ujevn måte, fremstår som hjemmelagede og smaker himmelsk – slik belgiske trøfler skal smake. En garantert nytelse!
Belgisk konfekt - Tradisjonsrik Belgisk konfekt bestående av utvalgte biter med utsøkt smak og høyt kakaoinnhold.

Håndlagde lakriskuler

Håndlagde myke lakriskuler med ulike smaker, dekket med sjokolade.

Jacobs utvalgte sjokolade og lakris.jpg

Store nøtter av høy kvalitet 

Jacobs Utvalgte Nøttemix er en fryd for ganen. Cashewdamia er en perfekt balansert blanding av store, ristede og saltede cashewnøtter og macademianøtter.

Oversikt over alle Jacobs Utvalgte produkter.