Økologi - et naturlig alternativ

Behov og smak er forskjellig fra menneske til menneske. Dette har vi tatt på alvor ved å satse på et bredt vareutvalg også innen økologiske produkter.

Velg det som passer deg best

Utvalget gir deg mulighet til å velge det som passer deg best. Hos Jacob’s finner du blant annet økologisk brød, melk, ost, yoghurt, kaffe, juice, frukt & grønt, kjøtt, hermetiske grønnsaker, sukker, frokostblandinger, kjeks, te, marsipan, lønnesirup, skorper honning, chutney, gele, tomatpure, krydder og frysevarer er bare noe av det vi har å by på. Vi har tilsammen over 400 økologiske produkter i våre butikker.

Hvordan finne de økologiske varene?

Se etter produkter med det grønne økologimerket eller spør en av våre medarbeidere.

Økologisk produkter 

Debio er kontrollorganet som godkjenner økologiske og bærekraftige produksjoner i Norge. De er garantisten for at varer merket med Ø-merket er produsert på en økologisk og bærekraftig måte.

Produkter med Ø-merket er basert på naturens kretsløp. Frukt og grønt får tid til å vokse og utvikle naturlig smak og næringsinnhold, uten syntetiske sprøytemidler eller kunstgjødsel, og med sterkt begrenset bruk av konserveringsmidler. Økologisk kjøtt, melk og egg stammer fra dyr som får mer plass, lys, luft og mosjon. Andre produkter med Ø-merket er basert på økologiske råvarer og behandlingsmetoder som tar hensyn til miljøet.

Velger du varer med Ø-merket kan du være trygg på at:
- maten ikke er tilsatt kunstige aroma- eller fargestoffer
- det ikke er benyttet genmanipulert materiale i produksjonen
- kjøtt, melk og egg stammer fra dyr som får bevege seg fritt
- frukt og grønt ikke har vært sprøytet med kjemiske/syntetiske plantevernmidler
- du får næringsrik kost med naturlig smak
- du velger et produkt som følger naturens premisser
- du kan finne ut hvor maten kommer fra

Kilde: Debio