Jacob's beste drikke

Har du gått hyllelangs og oppdaget all den deilige drikken som finnes på Jacob's? Vi kan friste med nær 500 forskjellige drikker, så du vil garantert finne noe du liker og kanskje et par nye favoritter.

Hos Jacob's har vi flere rågode drikkevarianter enn noen gang, og vi skulle helst bare stått og servert smaksprøver til kundene våre. Du finner rødvin, hvitvin, rosévin og musserende med lavere alkoholprosent, flere titalls forskjellige alkoholfrie øltyper og et hav av cider, limonader, fruktdrikker og smaksatt vann.

Alkoholfritt og smaksatt vann
Skal vi fremheve noe alkoholfrie øltyper må vi nevne Kronenbourg Blanc – et deilig hveteøl som er super til fisk og lyse retter. Ellers er den alkoholfrie ipaen, Fripa, fra norske Klokk & Co veldig god. Den kommer nå også med mango.

Når det gjelder annen drikke vil vi anbefale Bundaberg – en fantastisk serie med limonade, fruktdrikker og ingefærøl i smakene: Limonade m/sitron, Ingefærøl, Guava, Blodappelsin, Rosa Grapefrukt, Pasjonsfrukt og Fersken. San Pellegrino tilbyr mer enn den vanlige uten smak, og finnes også med fruktjuicesmakene sitron, appelsin og blodappelsin – både i boks og flasker – virkelig kvalitetssmaker!

Jarritos er meksikansk brus på små glassflasker. Naturlige smaker av mandarin, lime, guava, ananas, mango og grapefrukt - og ingen fargestoffer.

Bringebærlimonde.jpg

Frigard bringebærlimonade

Trenger du en frisk sommerdrikk ville vi gått for Frigard bringebærlimonde. Kjøl den ned eller servér med isbiter. Denne norske bringebærlimonaden er en naturlig leskedrikk, laget i Lærdal i Sogn og Fjordane – et område som er kjent for sine nydelige bær. Disse bringebærene er håndplukket og spesielt utvalgt med tanke på smak og modningsgrad.

Alkoholfrie drinker!

Sjekk også ut våre beste oppskrifter på alkoholfrie drinker og bli inspirert:

Mojito virgin

Bellini virgin

Bitter sweet

Bringebærlimonade

Granatepledrøm