Jacob's beste drikke

Har du gått hyllelangs og oppdaget all den deilige drikken som finnes på Jacob's? Det er nå i varmen du trenger et variert, leskende utvalg i kjøleskapet ditt!

Drikkeansvarlig hos Jacob's Majorstuen, Caroline Faltin, er en dame med stålkontroll på drøyt 500 forskjellige drikker – med og uten alkohol. Hun byr på masse kunnskap, og lærer bort drinktips som raskt kan bli sommerens store slagere! Hva sier du til en alkoholfri mojito?

– Vi har flere rågode varianter enn noen gang, og jeg skulle helst bare stått og servert smaksprøver til kundene. Du finner rødvin, hvitvin, rosévin og musserende med lavere alkoholprosent, 29 forskjellige alkoholfrie øltyper og et hav av cider, limonader, fruktdrikker og smaksatt vann.

Alkoholfritt og smaksatt vann
Av alkoholfritt øl fremhever hun Neumarkter Lammsbräu, et tysk, økologisk og glutenfritt øl som passer til lette retter som salat, fisk og kylling. Nøgne Ø Imperial Stout, et mørkt øl – brygget som vanlig øl, perfekt til grillmat. San Miguel, et lyst, lettdrikkelig øl fra Spania – super tørsteslukker og friskt til kylling og fisk. Erdinger, et typisk tysk hveteøl som passer fint til sjømat og skalldyr.

– Ellers vil jeg anbefale følgende i sommerkjøleskapet ditt:
Bundaberg – en fantastisk serie med limonade, fruktdrikker og ingefærøl i smakene: Limonade m/sitron, Ingefærøl, Guava, Blodappelsin (syyykt god!), Rosa Grapefrukt, Pasjonsfrukt og Fersken. San Pellegrino tilbyr mer enn den vanlige uten smak, og finnes også med fruktjuicesmakene sitron, appelsin og blodappelsin – både i boks og flasker – virkelig kvalitetssmaker!

Jarritos er meksikansk brus på små glassflasker. Naturlige smaker av mandarin, lime, guava, ananas, mango og grapefrukt - og ingen fargestoffer.

Frigard bringebærlimonade

Hvis du ikke har så mye tid til rådighet når det kommer til en god sommerdrikk, så kan du alltids gå for en helt ferdig variant. Kjøl den ned eller servér med isbiter. Denne norske bringebærlimonaden er en naturlig leskedrikk, laget i Lærdal i Sogn og Fjordane – et område som er kjent for sine nydelige bær. Disse bringebærene er håndplukket og spesielt utvalgt med tanke på smak og modningsgrad.

Sommerens beste drinktips er alkoholfrie!

Sjekk ut våre beste oppskrifter og bli inspirert:

Mojito

Bellini

Bitter sweet

Berry breeze

Granatepledrøm