Pasjonsfruktmousse
Frisk dessert som passer godt til nyttårsfesten.
Slik gjør du
Mousse
Pisk en myk krem av fløte og sukker. Bland inn pasjonsfruktpuréen (fås kjøpt i våre butikker). Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Klem ut vannet og løs opp gelatinen i det kokende vannet. Bland litt krem i gelatinen, og hell blandingen i resten av kremen og rør rundt. Hell så pasjonsfruktmoussen over i små søte glass. Topp moussen med pasjonsfruktgele. Avkjøl.
Pasjonsfruktgele
Legg gelatinplaten i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter. Ha pasjonsfruktpuré, sukker og utbløtet gelatin i en kjele og varm opp. Geléen legges på toppen av moussen før den settes til avkjøling. Serveres med bringebærsorbet.
Bringebærsorbet
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til blandingen er jevn og glatt. Sil blandingen i en finmasket sil. Kjør blandingen i en ismaskin til den har ønsket konsistens, det pleier å ta ca. 30-40 minutter. Har du ikke ismaskin, hell blandingen i en bolle og sett i fryseren. Rør rundt i blandingen hvert 20. minutt til du får ønsket konsistens.