Jacobs Majorstuen søker deg med interesse for fisk og sjømat til heltidsstilling

Om oss

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.

Stillingsbeskrivelse

Jacob’s Majorstuen er kjent for utvalg, kvalitet og kunnskap når det gjelder fisk og sjømat. Vi har ekte lidenskap for alt som rører seg i havet, og våre medarbeidere bidrar daglig til at kundene på Majorstuen kan tilberede deilig sjømat på eget kjøkken. Nå søker vi etter deg som kan styrke laget bak fiskedisken ved å videreføre våre gode rutiner og som kan dyrke sjømatinteressen sin på samme måte som oss. 

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: i august, men vi er villig til å vente på den rette


Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som medarbeider i vår fisk- og sjømatavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære, filetere og tilberede ulik fisk og annen sjømat som skjell, blekksprut, hval og kreps. Du vil periodevis fylle varer, daglig arbeide med IK-mat og naturlig nok ta oppvasken. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. 

Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, først og fremst om fisk og sjømat. Vi ønsker oss kandidater som er faglært som kokk eller sjømathandler. Erfaring fra fiskeavdeling, eller spesielt stor sjømatinteresse, kan kompensere for manglende fagbrev. Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, håndterer utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Jacob's Majorstuen en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I Jacobs er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. Vi gleder oss til å gjøre deg til en del av Jacob's!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

Kort om stillingen

Arbeidssted
Oslo
Fylke
Oslo
Jobbtype
Heltid
Frist
05.08.2021
Kontakt
Ismarel Tahon
Telefon
23 20 55 20