Jacob's Majorstuen søker deltid til kolonialavdelingen

Om oss

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.

Stillingsbeskrivelse

Hos Jacob's Majorstuen trenger vi to nye ansatte som kan sørge for en kolonialavdeling med bra varetrykk, ryddige butikkhyller og gode handleopplevelser.

Stillingsomfang: deltid
Stilling 1: mandag kl. 16-22 og annenhver lørdag kl. 11-19
Stilling 2: torsdag kl. 16-22.
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Oppstart: etter avtale

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du vil komme inn i en avdeling der det alltid skjer noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes i kolonialavdelingen. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar er kort for dem som gjør en god innsats.

Du må ha gode norskkunnskaper og være fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Jacob's Majorstuen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Å jobbe som deltid i kolonialavdelingen er første skritt mot å bli stengeansvarlig - en tittel som henger høyt hos oss. Uansett om du ønsker karriere i dagligvarebransjen eller trenger en deltidsjobb ved siden av f.eks. studier, ønsker vi deg velkommen. Her er det mange som gleder seg til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Kort om stillingen

Arbeidssted
Oslo
Fylke
Oslo
Jobbtype
Deltid
Frist
26.09.2021
Kontakt
Espen Vasrud
Telefon
23 20 55 22