Hverdager | 08:00-21:00 |
---|---|
Lørdag | 09:00-20:00 |
Søndag | Stengt |
Digitalt matkurs - Helstekt svinecarré med grov dijonpotetstappe
På Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen holder kokk Bård Greni flere kokkekurs i året. Her får du en digital smakebit. I dette kurset lærer du å lage helstekt svinecarré med grov dijonpotetstappe.
Kokk Bård Greni tar deg gjennom steg for steg og du lærer mange nyttige triks underveis.
Oppskriften finner du her: helstekt svinecarré med grov dijonpotetstappe.
Slik gjør du:
- Les gjennom ingredienslisten i oppskriften og kjøp inn det du trenger.
- Finn frem følgende kjøkkenutstyr:
- 1 desilitermål
- 1 spiseskje
- 1 teskje
- 1 kjøkkenvekt
- 1 skarp kniv
- 1 skjærefjel
- 1 stekepanne
- 1 romslig gryte
- 2 skåler
- 1 bakeplate
- 1 stekepanne
- 1 ildfastform
- 1 stapper
- 1 steketermometer
- Legg frem riktig mengde av ingrediensen du trenger.
- Start videoen og lag mat sammen med Bård.
- Velbekomme!
Kokk og kursholder Bård Greni
Bli med på kokkekurs på «Kjøkkenet»
Gav kurset mersmak? Hos Jacob's Majorstuen har vi flere spennende kokkekurs gjennom året ledet av våre kursansvarlige kokk Bård Greni. Kokkekursene på «Kjøkkenet» passer for alle, og vi tilbyr både inspirerende smakinger av spennende drikke og kokkekurs for matinteresserte. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22.
Les mer om Kokkekursene på «Kjøkkenet» og se sesongens kurskatalog