Hverdager | 08:00-21:00 |
---|---|
Lørdag | 09:00-20:00 |
Søndag | Stengt |
Digitalt matkurs - Gullburger med kremet mais og aioli
På Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen holder kokk Bård Greni flere kokkekurs i året. Her får du en digital smakebit. I dette kurset lærer du å lage gullburger med kremet mais og aioli.
Kokk Bård Greni tar deg gjennom steg for steg og du lærer mange nyttige triks underveis. I denne oppskriften er gullburgeren fra Jacob's Majorstuen hovedråvare. Gullburgeren er laget av avskjær fra tørrmodnet Cote de beauf og T-ben som har hengt i modningsskapet hos Jacob's Majorstuen, og har en helt fantastisk smak. Her servert i saftig briochebrød sammen med kremet mais og aioli med bakt hvitløk.
Oppskriften til kursretten finner du her: Gullburger med kremet mais og aioli.
Slik gjør du:
- Les gjennom ingredienslisten i oppskriften og kjøp inn det du trenger.
- Finn frem følgende kjøkkenutstyr:
- Kjøkkenvekt
- Desilitermål
- 1 spiseskje
- 1 skarp kniv
- 1 skjærefjel
- 2 stekespader
- 1 visp
- 1 stavmikser
- 1 mandolinjern om du har (hvis ikke bruker du kniv)
- 2 boller
- 1 kjele
- 1 stekepanne
- kjøkkenpapir
- Legg frem riktig mengde av ingrediensen du trenger.
- Start videoen og lag mat sammen med Bård.
- Velbekomme!
Bli med på kokkekurs på «Kjøkkenet»
Gav kurset mersmak? Hos Jacob's Majorstuen har vi flere spennende kokkekurs gjennom året ledet av våre kursansvarlige kokk Bård Greni og vinekspert Frederik Kolderup. Kokkekursene på «Kjøkkenet» passer for alle, og vi tilbyr både inspirerende smakinger av spennende drikke og kokkekurs for matinteresserte. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22.
Se vår kurskatalog for gjeldende sesong
Les mer om Kokkekursene på «Kjøkkenet»