Digitalt matkurs - Sprøstekt ribbe

På Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen holder kokk Bård Greni flere kokkekurs i året. Her får du en digital smakebit. I dette kurset lærer du å lage sprøstekt ribbe med en litt annerledes fremgangsmåte enn du kanskje er vant til.

Kokk Bård Greni tar deg gjennom steg for steg og du lærer mange nyttige triks underveis. 

Oppskriften finner du her: sprøstekt ribbe med ribbesaus, mandelpoteter og rødkål.

Slik gjør du:

  1. Les gjennom ingredienslisten i oppskriften og kjøp inn det du trenger.

  2. Finn frem følgende kjøkkenutstyr:
    • Kjøkkenvekt
    • Desilitermål
    • 1 spiseskje
    • 1 skarp kniv
    • 1 rasp med små hull eller zestjern
    • 1 trespade/rørespade
    • 1 øse
    • 1 visp
    • 1 sil
    • 1 skjærefjel
    • 1 dyp langpanne
    • 3 kjeler (til poteter, saus og rødkål)
  3. Legg frem riktig mengde av ingrediensen du trenger.

  4. Start videoen og lag mat sammen med Bård.

  5. Velbekomme!

Bård og ribbe.jpg

Bli med på kokkekurs på «Kjøkkenet»

Gav kurset mersmak? Hos Jacob's Majorstuen har vi flere spennende kokkekurs gjennom året ledet av våre kursansvarlige kokk Bård Greni og vinekspert Frederik Kolderup. Kokkekursene på «Kjøkkenet» passer for alle, og vi tilbyr både inspirerende smakinger av spennende drikke og kokkekurs for matinteresserte. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22.

Se vår kurskatalog for gjeldende sesong
Les mer om Kokkekursene på «Kjøkkenet»