Fransk aften - 14.02 og 10.04

Lyst til å lære mer om fransk mat og vin? Frankrike er matlandet fremfor noe. Kokkekunst og kokekunst er vel anerkjent og verdsatt, og retter og smaksuttrykk spenner fra enkel bondekost til eksklusiv fine dining. På dette kurset lærer du å lage franske retter fra bunnen av, som vi nyter i felleskap rundt det store spisebordet på «Kjøkkenet» vårt sammen med god drikke.

Bård har bodd to år i Paris, og vender tilbake flere ganger i året for å bli inspirert av fransk mat og vin. I løpet av kvelden vil han dele mye av det han har lært opp gjennom årene. Fra butikkens disker blir det hentet frem det beste vi har å by på. Og selvfølgelig tilbereder vi perfekt hjemmelaget bearnaise saus og steker en côte de bouef til perfeksjon!

______________

PRIS: 2000,-
DATO: 14.02 & 10.04
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Bård Greni

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no