17. mai og champagnefrokost - 13.05

17. mai og tid for årets kanskje viktigste frokost. Festpyntet er byen, folkene og bordet. Vi byr på Champagnefrokost!

Kurset er den perfekte forberedelsen til 17-mai og året champagnefrokost. Bård deler sine beste tips og oppskrifter til frokosten, og trekker det hele litt lengre. Det blir skalldyrsalater, lekre skinker, sprø asparges, jordbær og sprudlevann. Vi lager maten samme og avslutter kvelden med å nyte denne spennende menyen sammen med champagne.

______________

PRIS: 2000,-
DATO: 13.05
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Bård Greni

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 Stengt
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt