| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |
Denne kvelden blir en reise i spennede smaker fra asiatiske, søramerkianske og afrikanske kjøkken, servert i luftige steam buns - luftige dampede hveteboller som fylles med gode smaker.
Kvelden blir en reise i spennende smaker fra asiatiske, søramerikanske og afrikanske kjøkken. Steam buns, også kalt Bao buns, brukes som en lefse og kan fylles med både kjøtt, sjømat, frukt og grønnsaker. Bård har satt sammen et bredt spekter med smakskombinasjoner som serveres i de dampede bollene. Når bollene er fylt samles vi rundt bordet og smaker oss gjennom, mens vi hygger oss med tilpasset drikke.
______________
PRIS: 1800,-
DATO: 10.03
VARIGHET: 17.00 - 22.00
KURSHOLDER: Bård Greni
PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no
| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |