Fransk aften - 26.02 og 21.04

Lyst til å lære mer om fransk mat og vin? Frankrike er matlandet fremfor noe. Kokkekunst og kokekunst er vel anerkjent og verdsatt, og retter og smaksuttrykk spenner fra enkel bondekost til eksklusiv fine dining.

Bård har bodd to år i Paris, og vender tilbake flere ganger i året for å bli inspirert av fransk mat og vin. I løpet av kvelden vil han dele mye av det han har lært opp gjennom årene. Og kursdeltagerne tilbereder klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og gode franske viner. Vær forberedt på en smakseksplosjon når de franske ostene blir servert!

______________

PRIS: 2000,-
DATO: 26.02 & 21.04
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Bård Greni

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 Stengt
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt