| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |
En matkveld helt utenom det vanlige der vi tilbereder sesongens beste råvarer. Alle rettene får følge av nøye utplukkede viner som løfter matopplevelsen til nye høyder.
Bård er litt hemmelighetsfull når det gjelder detaljene i kveldens meny, men det som er helt sikkert er at han plukker det beste som er tilgjengelig og setter sammen retter en gourmetaften verdig. Vi har også med oss vinkelner som har plukket ut kvalitetsviner som løfter matopplevelsen ytterligere.
______________
PRIS: 3000,-
DATO: 16.04
VARIGHET: 17.00 - 22.00
KURSHOLDER: Bård Greni
PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no
| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |