Havet på kjøkkenet sjømatkurs: - 03.02 & 14.04

Sjømat, skjell og skalldyr er på sitt beste om vinteren når det er kaldt i vannet, så gjør deg klar for sesongen med et sjømatkurs! Bård har blant annet vært kjøkkensjef på Restaurant Solsiden gjennom en årrekke. Tiden på Solsiden gjorde ham til sjømatekspert, og det er denne kunnskapen han vil lære videre til deg på dette kurset. Maten nyter vi i felleskap rundt det store spisebordet på «Kjøkkenet» vårt sammen med god drikke.

Havet har mye godt å by på, og folket i skjærgården har lenge visst å nyte dette. Bård elsker livet på sjøen i traktene rundt Hvaler og i løpet av kvelden blir det presentert og tilberedt sjømat på mange vis. Det blir klassiske smaker, asiatiske smaker, raw food – og fremfor alt, her lærer man å utnytte råvaren til sitt aller beste. Kvelden avsluttes med mat og vin rundt kjøkkenbordet.

______________

PRIS: 1800,-
DATO: 03.02 & 14.04
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Bård Greni

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 Stengt
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt