Spansk aften - 15.04

Spansk mat er så uendelig mye mer enn moden skinke og ristede mandler. I dette kurset utforsker vi tapas fra det ny-spanske kjøkken.

Kvelden blir brukt til å gå i dybden på spanske mattradisjoner og lære bort teknikkene fra det ny-spanske kjøkken som blir kalt «molekylær gastronomi». All matlagning dreier seg om kjemi og molekyler, men innenfor dette temaet utforsket nye smaker, uvante teksturer og nye redskaper tas i bruk. Sammen lager vi forskjellig retter som passer til forrett, hovedrett og dessert. Og selvfølgelig avslutter vi kvelden med å nyte maten med tilpasset drikke.

______________

PRIS: 1800,-
DATO: 15.04
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER: Bård Greni

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00-21:00
Lørdag 09:00-20:00
Søndag Stengt
Spesielle åpningstider
Søndag 7/12 Stengt
Søndag 14/12 Stengt
Søndag 21/12 14:00-19:00
Lille julaften 08:00-21:00
Julaften 08:00-13:00
1. og 2. juledag Stengt
Nyttårsaften 08:00-16:00
1. nyttårsdag Stengt