| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |
Spansk mat er så uendelig mye mer enn moden skinke og ristede mandler. I dette kurset utforsker vi tapas fra det ny-spanske kjøkken.
Kvelden blir brukt til å gå i dybden på spanske mattradisjoner og lære bort teknikkene fra det ny-spanske kjøkken som blir kalt «molekylær gastronomi». All matlagning dreier seg om kjemi og molekyler, men innenfor dette temaet utforsket nye smaker, uvante teksturer og nye redskaper tas i bruk. Sammen lager vi forskjellig retter som passer til forrett, hovedrett og dessert. Og selvfølgelig avslutter vi kvelden med å nyte maten med tilpasset drikke.
______________
PRIS: 1800,-
DATO: 15.04
VARIGHET: 17.00 - 22.00
KURSHOLDER: Bård Greni
PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no
| Hverdager | 08:00-21:00 |
|---|---|
| Lørdag | 09:00-20:00 |
| Søndag | Stengt |
| Søndag 7/12 | Stengt |
|---|---|
| Søndag 14/12 | Stengt |
| Søndag 21/12 | 14:00-19:00 |
| Lille julaften | 08:00-21:00 |
| Julaften | 08:00-13:00 |
| 1. og 2. juledag | Stengt |
| Nyttårsaften | 08:00-16:00 |
| 1. nyttårsdag | Stengt |