Gnocchi med sei og kokosmelk

Gnocchi med sei og kokosmelk
Lett
20-40 min

Potetpasta med fisk, sprø grønnsaker og spennende smaker. Passer like godt til hverdag og fest!

Slik gjør du

Finhakk sjalottløk, skjær paprikaen i grove biter og squashen i staver. Gulrøttene skjæres i tynne bånd med ostehøvel eller aspargesskreller. Skjær vårløken i fine ringer. Del fisken i gode terninger og stek den i en blanding av smør og olje. Bruk høy temperatur, men pass på så du ikke steker fisken for mye, den skal fortsatt være rå i midten. Løft ut fisken. Stek sjalotlottløk, paprika og squash i samme panne. Mens dette surrer litt, koker du gnocchien etter anvisning på pakken. Hell kokosmelk over grønnsakene og la det koke i tre minutter. Tilsett fisk, gulrøtter, vårløk og gnocchi helt til slutt. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Del fisken i gode terninger og stek den i en blanding av smør og olje. Bruk høy temperatur, men pass på så du ikke steker fisken for mye, den skal fortsatt være rå i midten. Løft ut fisken.

Stek sjalotlottløk, paprika og squash i samme panne. Mens dette surrer litt, koker du gnocchien etter anvisning på pakken.

Hell kokosmelk over grønnsakene og la det koke i tre minutter. Tilsett fisk, gulrøtter, vårløk og gnocchi helt til slutt. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Tips! For å unngå at vannet koker over når du koker pasta, kan du legge en tresleiv tvers over kjelen. Den hindrer vannet i å renne utenfor.