Havabbor med nudler og hoi-sin

Havabbor med nudler og hoi-sin
Middels
20-40 min

Middelhavsfisk servert med touch av Thai. Det må jo gi feriefølelse.

Slik gjør du

Finhakk grønnsakene og deretter nøttene og ha i hver sin skål. Krydre fiskefiletene med salt og pepper.

Kok opp nudler og slå av vannet. La ligge i kjelen du brukte, ha på medium varme og kakk et egg oppi – rør deretter sammen med litt sesamolje (el. vanlig olje). Rør til egget er «kokt», bruk 1 egg per pers.

Stek eller wok grønnsakene på medium til høy varme i få minutter i litt olje. Ha fiskefiletene i en egen stekepanne – stek med skinnsiden ned i 4-5 minutter og la hvile litt.

Ha nudlene over i stekepanne – tilsett grønsakene og hoi-sin saus. Vend sammen til sausen er fordelt. Dette skal bare varmes i ett minutt så sausen ikke er kald.

Server nudlene og grønnsaker i en god middagsbolle, eller dyp tallerken – legg fiskefiletene på toppen med skinnet opp – dra av skinnet og fordel fiskebitene utover. Toppes med revet koriander, lime zest og sesamfrø. Kan lett kombineres med en dæsj rømme.