Lakseburger med aioli og grønn pesto
Sats på laks! Denne 150 grams lakseburgeren smaker fortreffelig og du finner den i vår fiskedisk i hele sommer. Burgeren består av finhakket laksefilét, grovhakkede reker, finhakket purre og laksekrydder. Passer ypperlig til både grill og panne!
Slik gjør du
Ovnsbakte poteter
Vask potetene og del i båter. Legg dem i en langpanne og hell over olje. Bland poteter og olje godt sammen, før du drysser over salt og urter. Stek potetene på 225 °C i 20-30 minutter til de er møre. Bruk gjerne varmluft de siste 5 minuttene. Da får potetene en sprø og gyllen skorpe.
Hamburger med tilbehør
Stek eller grill burgeren og skjær to skiver av speltbrødet på langs og rist dem. Smør den ene skiven med aïoli og den andre med pesto. Den skiven som har aïoli legger du salat og burger på, noen løkringer av rødløk og plommetomater i skiver på toppen før du legger over skiven med pesto! Servér med ovnsbakte amandinepoteter og litt aïoli til å dyppe i.