Poke
Poke er rå fiskesalat med opphav fra Hawaii. Det er bare din egen fantasi og smakspreferanse som setter grenser for hva du kan blande i salaten. Her har vi gått for en variant med rå laks, avokado og kokte egg.
Slik gjør du
Poke
Kok opp et egg og avkjøl. Skyll og tørk laksen. Skjær opp i tynne skiver.
Riv opp salat. Skjær agurk i fine skiver og avokado i båter. Skjær opp vårløk i passe biter.
Del opp det avkjølte kokte egget i fine båter. Bryt opp rugsprø i mindre biter.
Ønsker du nudler til retten, tilbereder du det etter anvisning på pakken.
Ha fisk, grønnsaker og egg i en porsjonsbolle. Skvis over litt limesaft. Topp med sesamfrø og rugsprø. Server med ponzusaus ved siden.
Ponzusaus
Bland sammen alle ingrediensene. Sett sausen til side og la smakene gå sammen.