Poke

Poke

Lett
under 20 min

Poke er rå fiskesalat med opphav fra Hawaii. Det er bare din egen fantasi og smakspreferanse som setter grenser for hva du kan blande i salaten. Her har vi gått for en variant med rå laks, avokado og kokte egg.

Slik gjør du

Poke

Kok opp et egg og avkjøl. Skyll og tørk laksen. Skjær opp i tynne skiver.

Riv opp salat. Skjær agurk i fine skiver og avokado i båter. Skjær opp vårløk i passe biter.

Del opp det avkjølte kokte egget i fine båter. Bryt opp rugsprø i mindre biter.

Ønsker du nudler til retten, tilbereder du det etter anvisning på pakken.

Ha fisk, grønnsaker og egg i en porsjonsbolle. Skvis over litt limesaft. Topp med sesamfrø og rugsprø. Server med ponzusaus ved siden.

Ponzusaus

Bland sammen alle ingrediensene. Sett sausen til side og la smakene gå sammen.