Salat med krabbe
En enkel og god krabbesalat med asparges, kokte egg, sitron og dressing. Om du ønsker kan du også tilsette mango, hvit asparges og avokado.
Slik gjør du
Kok egget hardkokt og avkjøl.
Skrell asparges og kok i ca. fem minutter i lettsaltet vann. Legg dem rett over i iskaldt vann. Skjær dem i biter når de er avkjølt.
Skjær opp isbergsalaten.
Del tomatene i to og skjær rødløken i fine ringer.
Skjær opp sitronen i båter.
Legg isbergsalat og småbladet salat utover et fat. Fordel asparges, tomater og rødløk utover.
Pensle brødet med olivenolje eller smør, og rist det i ovnen eller på grill.
Fordel krabbekjøttet utover salaten og ha 1-2 ss dressing over. Serveres med majones, sitronbåter og ristet brød. Du kan også dekorere med krabbeklør om du ønske det.
Salatdressing
Rør sammen ingrediensene til dressingen. Smak evt. til med litt salt.