Kokoskrem med posjert rabarbra
Prøv en ny vri på rabarbraen!
Slik gjør du
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter til de er myke.
Bland kokosmelk med 2 ss sukker og varm opp til det begynner å syde. Ta kjelen av platen. Ta opp gelatinplatene fra vannet og klem ut væsken. Rør platene inn i kokosmelken. Rør til de er løst opp.
Hell massen over i fire små glass eller dessertboller (bruker du glass, bør du la melken avkjøles litt først). Når kremen er kald setter du glassene i kjøleskapet.
Del en vaniljestang på langs og ha den i en kjele sammen med 2 ss vann og 4 ss sukker. Kok forsiktig opp, slik at sukkeret løses opp. Ha i rabarbraen og kok opp forsiktig i ca. 3-4 minutter til rabarbraen er myk, men ikke most.
Avkjøl. Hell sausen over kokoskremen like før servering.