Spicy agurksalat med mango og chili

Spicy agurksalat med mango og chili

Bruk ostehøvel eller mandolin for tynne agurkskiver.

Lett
under 20 min

Frisk salat med slangeagurk, sukkererter, mango, avokado og et spicy sting av chili. Passer godt som tilbehør til ovnsbakt torsk, laks eller kylling.

Slik gjør du

Salat

Del mango og avokado og skjær fruktkjøttet i terninger - eller bruk kulejern hvis du vil gjøre det ekstra fint.

Del sukkerertene på skrå (NB! Importerte sukkererter må forvelles når de skal brukes i salat).

Skrell og del agurken i biter, skiver eller lange strimler etter ønske, og skjær chili i tynne ringer.

Bland sammen og legg opp i et dypt fat og dryss over grovhakkede mandler.

Dressing

Press saften av en halv lime - ca. 2 spiseskjeer. Bland sammen limesaften med finhakket chili, sukker og olivenolje.

Hell dressingen over salaten og dryss over grovhakket koriander etter smak og ønske.