Buffalo chicken wings med blåmuggostdressing

Buffalo chicken wings med blåmuggostdressing

Middels

Smakfulle kyllingvingeklubber servert med en deilig blåmuggostdressing.

Slik gjør du

Bland smeltet smør eller olje med tabasco, cayennepepper, hvitløkspulver, salt og pepper.

Ha kyllingvingene i en form eller stor brødpose, hell over kryddersmøret og bland godt. Sett i kjøleskapet 1 time.

Ha de marinerte kyllingvingene i en langpanne eller stor ildfast form, og stek dem i 40 minutter ved 200 grader. Pass på at de ligger godt spredt. Rør i dem et par ganger underveis, så de blir godt stekt på alle sider. Skru gjerne på grillelementet mot slutten av steketiden for at vingene skal bli ekstra sprø og få en fin farge.

Buffalo wings blir ofte referert til som amerikas mest populære sportspub-mat. Server på tradisjonelt vis med selleri og/eller gulrøtter sammen med blåmuggost eller ranchdressing. En god glaze er også godt, pensle gjerne over vingene før servering.

Blåmuggostdressing

Mos blåmuggosten med en gaffel og bland den med rømme, pepper og evt. finhakket hvitløk. Topp med grovhakkede valnøtter.