Kyllingfilet fylt med Brie

Kyllingfilet fylt med Brie
Lett
40-60 min

Kyllingfilet fylt med Brie

Slik gjør du

Skjær en lomme i kyllingfileten. Smør sennep i lommen og fyll den med brie. Knyt igjen kyllingfileten for å unngå at brien renner ut. Brun kyllingen i pannen først med litt pepper og stek den så i ovnen på 150°C i 30 minutter. Salt etter behov.

Potetmos

Skrell potetene, og del dem i mindre biter. Det samme gjøres med selleriroten. Kok poteter og sellerirot i samme kjele til det blir mørt. Hell av vannet og stamp det sammen med hvitløksosten, en spiseskje med ekte meierismør og en skvett fløte. Stamp til du får en jevn mos. Smak til med salt og pepper.

Grønnsaker

Brun grønnsakene litt i en panne med smør eller olje, i ca 1 minutt. De skal være crispy.

Saus

Brun finhakket hvitløk i en panne. Tilsett hvitvin og kyllingkraft og reduser til halvparten. Tilsett så fløte og sitron. Rør i sausen til den tykner. Smak til med Dijon sennep m/honning, salt og pepper.