Kyllingklubber med salat
Kjøp ferdig grillede kyllingklubber eller kyllingvinger i butikken, salat og grovt brød så har du en rask middag på 1-2-3. Ønsker du ekstra smak på klubbene kan du lage en deilig grillsaus og pensle på.
Slik gjør du
Skjær eple og sukkererter i tynne strimler, Skjær chilien i ringer og evt. finhakk løken. Bland sammen med salaten.
Bland alle ingrediensene til sausen. Varm opp kyllingklubbene på grillen og pensle dem med grillsausen mens de varmes opp. Du kan også bruke rå kyllingklubber: Lag noen snitt i kyllingklubbene og pensle kjøttet med grillsausen. La klubbene steke i ovnen ved 200 °C eller ute på grillen. Pensle med grillsausen underveis, da blir skinnet sprøtt og godt.
Server med salat og grovt brød med godt smør.
Tips! Kyllingklubber kan også serveres med risotto, byggris, grønnsakwok eller helt enkelt med en god dipsaus.