Kyllingsandwich med coleslaw

Kyllingsandwich med coleslaw

Lett
over 60 min

Sanguche de pollo er en søramerikansk sandwich bestående av sprøstekt kylling i steambun med syrlig majonessaus. Veldig godt!

Slik gjør du

Del hver kyllingfilet i fire biter. Ha Crème Fraîche i en bolle og tilsett 1 ss Sriracha-saus. Smak deg frem til ønsket styrke. Ha kyllingen i marinaden og la stå kjølig i 30 – 60 minutter.

Lag Acevichada saus: Kjør alt unntatt majonesen i en blender. Sil over i en bolle. Tilsett så majonesen og rør inn med en visp eller stavmixer.

Sett ovnen på 225°C. Bland mel, panko, pepper og paprikakrydder på et brett og bland sammen. La marinaden renne av og vend kyllingen i melblandingen. Finn frem et stekebrett med bakepapir. Ha litt nøytral olje på bakepapiret og stek kyllingen i ca. 10 minutter. Vend kyllingen når halve tiden har gått. For ekstra sprø kylling, pensle kyllingbitene med litt olje når det er ca. 2 minutter igjen av steketiden.

Legg en rist i en kjele eller i en bambuskurv, og fyll opp med vann til undersiden av risten. Klipp til litt bakepapir og dekk til bunnen av risten. Spray med litt matfett eller olje. Kok opp og legg i steam bunsene. Legg på lokk og la ligge i 5 minutter.

Finsnitt grønnsakene til råkostsalaten. Ha sprø kylling, råkostsalat og Acevichadasaus i steam buns. Tilsett til slutt litt friske hele korianderblader.