Grillet kyllinglår med yoghurt og ramsløk

Grillet kyllinglår med yoghurt og ramsløk

Dersom du ikke får tak i ramsløk kan gressløk eller finhakket vårløk brukes som alternativ til ramsløkoljen.

Lett
20-40 min

Saftig sprøgrillet kyllinglår med frisk ramsløk og gresk yoghurt - servert i brioch bagel

Slik gjør du

Grillet kyllinglår

Ben ut kyllinglårene og del i lårfileter, eller kjøp ferdig lårfilet.

Finhakk 6-8 stilker ramsløk og bland med olje – bruk blender eller stavmikser. Pensle blandingen over kyllingen.

Grill kyllingen hardt, men med kjærlighet. Den skal grilles slik at den akkurat er ferdig (70 °C) og likevel har saftig og deilig stekeskorpe. La kyllingen hvile i 3 minutter før du deler den opp i strimler eller skiver.

Tilbehør

Skjær reddik i papirtynne skiver. Grill bagels - pass på, det går fort. Salat, yoghurt, kylling, skiver av reddik og litt mer ramsløk legges fint om i grillet bagel. Velbekomme!