Marinert lammestek med snøfriskost

Mariner lammesteken og server den med snøfriskost. Supergodt!
Slik gjør du
Marinade
Rør sammen olje, urter, hvitløk og tabasco i en bolle.
Kjøtt
Smør osten på kjøttet, legg over tomatene, paprika og chilli. Pensle med litt av marinaden og rull sammen fra langsiden. Surr med bomullstråd. Legg ruladen i en plastpose og hell over resten av marinaden. La ligge i kjøleskapet ca. 24 timer. Snu på plastposen av og til.
Forvarm stekeovnen til 250 grader, legg inn lammebogen utildekket og skru ned temperaturen til 200 grader. Stek lammebogen. Vi beregner ca. 30 minutter pr. 500g kjøtt.
La kjøttet “hvile” under folie ca. 15 minutter før du begynnert å skjære i kjøttet. Server en god hvitløksaus, kokt ris eller poteter samt en god salat til.
I stekeovnen ved 200 grader ca. 2 timer.