Biff for deg som vil ha det litt magert
Ønsker du et magert biff måltid anbefaler vi indrefilet, som gjerne er mørest og som er uten fett.
Slik gjør du
Knekk av nederste del på aspargesene, og forvell aspargesen fort i godt saltet vann og avkjøl.
Kutt tomatene i jevne skiver, legg skivene litt oppå hverandre i to rader, strø over sjalottløk og gressløk. Ha på salt, pepper, olivenolje og balsamico fem minutter før servering.
Del maiskolben i to på tvers og gni lett med olje, krydre med salt og pepper. Hell olivenolje, sirup og eddik i en liten boks med tett lokk. Rist godt slik at det blander seg, smak eventuelt til med salt og pepper og sett boksen til side.
Krydre og brun biffene, stek ferdig i ovnen på 200°C i 8 minutter. Mens biffene hviler, vend aspargesene i litt olivenolje og varm dem sammen med maiskolben i ovnen.
Ta frem posen med blandet salat. Rist dressingen på nytt og vend inn i salaten, dander på tallerkener og server.