Gjestegaver som gleder
Skal du invitere på julebord hjemme, er det veldig gøy om alle får en liten gave på plassen sin. Her får du noen tips til hva du kan glede dine gjester med. Flere av gavene passer også utmerket å gi bort som en vert-/vertinnegave.
Lakrislykke, Jentene på tunet
Myk salt lakris med karamellisert melkesjokolade og lakrispulver. Laget av Jentene på Tunet, en liten sjokoladefabrikk i Selbu som lager helt fantastisk sjokolade.
Marsipanbrød, Anthon Berg
Marsipanbrød dynket i cognac og dekket med mørk kvalitetssjokolade for å gi den perfekte smaksopplevelsen. Finnes også i andre smaker.
Marsipangris, Marsipan Compagniet
Tradisjonell, håndlaget marsipangris fra Marsipan Compagniet. Lillebror marsipangris er perfekt som en liten marsipangris til mandel i grøten-premie eller som gave.
Chilimarmelade, Litlestøl
Meget velegnet til ost. En smakfull tilsetning til sauser til kylling, kalkun, svin, ørret og laks. Den kan også brukes til sjokoladefondant og sjokoladekake - ja til og med pavlova med vaniljeis.
Hvit balsamico, Leonardi
Lagret i 5 år. En behagelig bittersøt smak med en touch vanilje. En god erstatning til sitron eller hvitvinseddik. Perfekt til fisk, skalldyr, kokte grønnsaker, hvitt kjøtt, mozzarella og frukt.
Marcona mandler, Almondeli
Saltristede Marcona mandler fra Alicanteområdet. Mandlene er litt butte og har en søt, smøraktig smak og sprø litt kornete tekstur. Mange mener at teksturen er en miks mellom makadamianøtter og mandler. Marconamandler regnes som verdens beste!