Matgaver fra Jacob's

Alle blir glade for en matkurv med spennende produkter fra Jacob's.

Trenger du en vert- eller vertinnegave? Eller kanskje en gave til en som har alt? Alle blir glade for spennende delikatesser fra Jacob's. Her får du tips til matgaver som gleder.

Vi hjelper deg gjerne å finne frem passende produkter til prisklassen du ønsker i butikk, eller vi kan sette sammen gaver for deg. Vi kan også sette sammen matkurver med ønsket innhold som gaver til bedrifter. Ønsker du å gi noe helt spesielt kan vi anbefale en kvalitetsolivenolje fra italia, et glass med håndskrellede fersken på glass fra Napoli, en av verdens mest berømte og eksklusive delikatesser – Caviar eller et glass med sorte vintertrøfler fra Perugia i Italia. 

Franci olivenolje og håndlaget grønn og gul tagliatelle er en fin matgave som gleder.Franci olivenolje og håndlaget grønn og gul tagliatelle er en fin matgave som gleder.

 

Villa magra olivenolje.png

Villa Magra olivenolje

Italiensk olivenolje fra en av de beste produsentene, Frantoio Franci i Toscana i Italia. Extra Virgin av meget god kvalitet. Kraftig og smaksrik olje som er et godt suplement til kjøtt, fisk og annen mat!

Fersken på glass.png

Håndskrellede fersken på glass

Et produkt fra familiebedriften Gentile i Napoli i Italia. De skiller seg fra andre ved at de har mye mer smak, de er fastere og mer delikate – og smaker akkurat slik søte fersken skal smake.

Oscietra box.png

Caviar

Caviar Oscietra kommer fra Acipenser Guldenstaedtii arten (russisk stør). Fargen varierer fra lys til gyldenbrun. Konsistensen er kremet og smaken er preget av jod og hasselnøtt. En kaviar på samme nivå som villstør.

Truffles.png

Hele sorte vintertrøfler

Trøfler fra den italienske familiebedriften Urbani som startet opp i 1850. Denne sorte vintertrøffelen er kokt og konservert, noe som reduserer smaken noe. Riv eller skjær i skiver. Ypperlig til pasta, egg, salat, risotto eller carpaccio.