Gjestegaver som gleder

Skal du invitere på julebord hjemme, er det veldig gøy om alle får en liten gave på plassen sin. Her får du noen tips til hva du kan glede dine gjester med. Flere av gavene passer også utmerket å gi bort som en vert-/vertinnegave.

Lakrislykke fra Jentene på tunet.png

Lakrislykke, Jentene på tunet

Myk salt lakris med karamellisert melkesjokolade og lakrispulver. Laget av Jentene på Tunet, en liten sjokoladefabrikk i Selbu som lager helt fantastisk sjokolade.

Anthon Berg marsipan.png

Marsipanbrød, Anthon Berg

Marsipanbrød dynket i cognac og dekket med mørk kvalitetssjokolade for å gi den perfekte smaksopplevelsen. Finnes også i andre smaker.

Marsipangris fra Marsipan Compagniet.png

Marsipangris, Marsipan Compagniet

Tradisjonell, håndlaget marsipangris fra Marsipan Compagniet. Lillebror marsipangris er perfekt som en liten marsipangris til mandel i grøten-premie eller som gave.

Chilimarmelade fra Litlestøl.png

Chilimarmelade, Litlestøl

Meget velegnet til ost. En smakfull tilsetning til sauser til kylling, kalkun, svin, ørret og laks. Den kan også brukes til sjokoladefondant og sjokoladekake - ja til og med pavlova med vaniljeis.

Hvit balsamico Leonardi.png

Hvit balsamico, Leonardi

Lagret i 5 år. En behagelig bittersøt smak med en touch vanilje. En god erstatning til sitron eller hvitvinseddik. Perfekt til fisk, skalldyr, kokte grønnsaker, hvitt kjøtt, mozzarella og frukt.

Marconamandler fra Almondeli.png

Marcona mandler, Almondeli

Saltristede Marcona mandler fra Alicanteområdet. Mandlene er litt butte og har en søt, smøraktig smak og sprø litt kornete tekstur. Mange mener at teksturen er en miks mellom makadamianøtter og mandler. Marconamandler regnes som verdens beste!