Slik forbereder du nyttårsfesten

Fest er både gøy og hyggelig, og aller best blir den når man som vertskap nærmest blir gjest i eget selskap. Når man er så godt i rute at man har tid til å småprate med gjestene og er trygg på at serveringen er under kontroll.

God planlegging er stikkordet. Start med å invitere venner som skaper god steming. Sats på en meny der mye kan kjøpes ferdig eller forberedes på forhånd. Og legg små lapper på hver kuvert med oppgaver til gjestene, slik at du får hjelp underveis.

Lag noe selv, kjøp noe ferdig

Gå gjennom menyen, og tenk ut hva du vil lage selv og hva du vil kjøpe ferdig hos Jacob's. Er du usikker, snakk med oss i god tid på forhånd og be om hjelp og tips.

Ønsker du å ha minst mulig å tenke på kan vi orden all maten for deg, slik at alt du trenger å tenke på er å dekke bord og kjøpe inn drikkevarer. Rett og slett være gjest i eget selskap. På kjøkkenet hos Jacob´s på Holtet er det fem profesjonelle kokker som er gode på alt av selskapsmat og deilige desserter

Ønsker du derimot å lage maten selv, har vi satt sammen fem ulike nyttårsmenyer til deg med spennende retter. Husk: at det meste kan lages en dag eller to FØR selskapet.

fisk på julebordet.jpg

Fem forslag til nyttårsmeny
Desserter fra Jacob's
Vær gjest i eget selskap