Finger sandwiches

Finger sandwiches

Lett
under 20 min

Små sandwicher til Afternoon tea er et must. Sandwichene er raske å lage, men det er viktig med godt brød og råvarer. Den klassiske med smøreost og agurk kommer man ikke utenom, men i sommerhalvåret er det også fint å bruke laks og spekeskinke. Her får du oppskriften på tre varianter.

Slik gjør du

Agurksandwich med kremost og dill

Kutt agurk i papirtynne skiver. Finhakk dill og bland med myk kremost, sitronzest og litt salt. Smør kremosten utover loff skivene, og legg på agurkskivene. Legg to og to skiver oppå hverandre. Kutt av skorpene og del brødskivene i rektangler.

Røkelakssandwich med kremost og agurk

Kutt agurk i papirtynne skiver. Finhakk dill og bland med myk kremost, sitronzest og litt salt. Smør kremosten utover brødskivene. Legg på ett lag med agurk, så røkt laks i skiver. Denne Sandwichen er litt tyngre enn sandwich med loff, så her kutter vi brødskiven i en sirkel. Bruk en sprøytepose og legg litt kremost som pynt på røkelaksen, og en liten dillkvast.

Spekeskinkesandwich med pesto og parmesan

Smør en teskje med pesto på hver skive. Legg på skinkebitene og dryss på høvlet eller revet parmesan. Legg to og to skiver oppå hverandre. Kutt av skorpene og del dem i triangler.