Pasta vodka

Lett
under 20 min

Lettlaget pastarett med kremet tomatsaus smaksatt med vodka.

Slik gjør du

Pasta

Kok opp og salt i en romslig gryte, tilsett litt olivenolje i kokevannet. Kok penne etter anvisning på pakken. Sil av og tilsett ev. litt mer olivenolje.

Tomatsaus

Del den bakte hvitløken og klem ut feddene. Finhakk gul løk. Varm olivenoljen i en gryte, tilsett løk og hvitløk og la dette surre ved lav varme i 2-3 minutter til løken er blank.

Bland inn tomatpuré, chiliflakes og røkt chilipulver. Rør det godt inn og la det surre i minst to minutter. Tilsett vodka og fløte, kok opp og bland godt før du tilsetter to spiseskjeer smør og smaker til med salt og pepper.

Bland inn nykokt pasta inn i tomatsausen. Anrett i dype tallerkener og riv over parmesan. Velbekomme!