Vegetar bowl med fullkornsris

Lett
20-40 min

Fullkornsris, sprø grønnsaker, fetaost ellet tofu sammen med hjemmelaget ponzu saus gir en god og mettende bowl.

Slik gjør du

Ponzusaus

Del bakt hvitløk i to og klem ut og knus feddene på fjelen. Finhakk rød chili og koriander i hvitløkspastaen. Hell soyasaus i en skål, tilsett flytende honning, limsaft og hvitløk, chili og koriander-blandingen. Sett til side og la sausen trekke.

Bowl

Kok risen etter anvisning på pakken og avkjøl.

Skyll og del grønnsakene pent. Bland vårløk, avokado og cherrytomater i en arbeidsbolle. Eplet skyldes og deles i tynne båter. Legg ris i den ene delen av skålen, fyll på med babyspinat, avokado, vårløk og cherrytomater. Hell over ponzusaus og topp med spirer og eplebåter.