Tasty sandwiches

Sandwich fylt med friske grønnsaker og Smokey Rib

En god sandwich slår aldri feil. En velfylt sandwich passer like bra til lunsj, piknik, strandmat, som rask middag eller som snack. Her får du våre favoritter.

Sandwich er hovedsakelig en matrett bestående av to påsmurte brødskiver med pålegg, ost og grønnsaker i mellom, og du kan variere i det uendelige hva du ønsker å bruke som pålegg.

Ferskt brød

Godt brød er et viktig utgangspunkt for en velsmakende sandwich. Et fint eller grovt landbrød eller brioche sandwichbrød er gode valg. Skal du på stranda eller i parken kan du gjøre det så enkelt at du tar med deg en pakke brioche pølsebrød, gjerne en pretzelvariant, eller en baguette. Har du tørt brød kan du fint pensle brødskivene med litt olje og grille dem raskt i en grillpanne eller på grillen.

hummersandwich.jpg

Godt fyll

Fyll med det du måtte ønske av kjøtt, skalldyr og grønnsaker.

Er du glad i kjøtt ville vi gått for Smokey Ribs BLT – friske grønnsaker og Smokey Rib som jeg griller rett før servering! Eller baguette fylt med revet høyrygg, ostesaus og syltet jalapenos. Om kylling er favoritten er også kyllingsandwich med coleslaw et godt valg.

Om du elsker sjømat ville vi valgt krabbesandwich – grovt landbrød toppet med nylaget karbberøre, eller hummersandwich – en norsk variant av lobster roll.

Er du derimot glad i lokalmat ville vi laget en sandwich av pølsebrød fylt med Kubbeost fra Ruselåtten ysteri, rabarbrasyltetøy fra Heimstølen og toppet det hele med friske jordbær. Eller laget en blings med Kraftkar og stekt squash.

Ønsker du noe lett er finger sandwiches et godt valg - enten alene eller som en del av Afternoon tea.

sandwich med kubbeost og rabarbrasyltetøy.jpg