Jacob's Majorstuen - en delikatessebutikk i Oslo

Velkommen til delikatessebutikken Jacob's Majorstuen hvor kompromissløs matglede står i sentrum.

På Majorstuen i Oslo, rett overfor Colosseum kino, ligger delikatessebutikken Jacob's Majorstuen. Her finner du alt du kan drømme om av ferskvarer og spesialiteter. I tillegg får du gode tips av dyktige fagfolk.

Butikken kan skilte med eget bakeri, ostemodneri, ostedisk, delikatessedisk, kjøttdisk og en stor fisk- og sjømatdisk.

Spennende frukt, nystekte bakervarer og modnede oster

Start butikkturen din med å la deg inspirere i vår bugnende frukt- og grøntavdeling og ta med deg en ny frukt eller grønnsak du aldri har prøvd før. Følg duften av nystekte bakervarer videre til bakeriet hvor du finner nystekte brød, boller og wienerbrød hver dag. Stopp ved ostemodningsskapet vårt å se hvilke oster vi har til modning akkurat nå. Flere av dem kan du få kjøpt i ostedisken som ligger like ved. Fortell en av våre fagfolk bak disken hvilke ostepreferanser du har, så vil de anbefale deg nye og spennende oster du aldri har smakt før og som kanskje blir dine nye favoritter. Kjøp med deg en god spansk tapasost og ta med deg litt deilig spekemat og oliven fra delikatessedisken ved siden av, så har du grunnlaget for en fantastisk tapas. Blir du sulten av alle de gode råvarene, kan du ta turen innom varmmatavdelingen og kjøpe med deg en fristende varmrett du kan spise rett etter at du er ferdig i butikken.

Ostedisken hos Jacobs Majorstuen

Tørrmodnet kjøtt og østersbasseng

Fortsett videre til kjøttdisken vår. Slå av en prat med en av våre dyktige butikkslaktere i kjøttdisken og lær mer om vårt tørrmodnede kjøtt fra våre modningsskap. Eller la deg inspirere av alt det gode du finner i disken. Du finner garantert noe som vil friste. Ta et siste stopp ved fiskedisken i ferskvareområdet hvor du finner det ypperste av skalldyr og fisk. Våre fiskehandlere fileterer gjerne fisken for deg om du ønsker det. Kanskje tar du også med deg noen østers fra vårt eget østersbasseng?

Kjøttdisken hos Jacobs Majorstuen.jpg

Spennende produkter og stor utvalg allergivarer

Videre anbefaler vi deg å ta deg god tid i vår store kolonialavdeling hvor du finner spennende pålegg, drikke, kaffe, iskrem og snacks. Mye av det finner du sjeldent i andre matbutikker. Vi har også ett av Norges største utvalg på allergiprodukter, i tillegg til at du finner mye vegetarmat hos oss. Kos deg og gå på jakt etter nye spennende produkter. Er det noe du savner, tar du selvfølgelig kontakt med oss så kan vi kanskje skaffe det for deg!

Allergi og vegetarskap.jpg

Én times gratis kundeparkering

Har du parkert i parkeringshuset vårt og handlet for over 300 kr? Da tar du frem P-biletten når du kommer til kassen og får den stemplet, så får du én times gratis kundeparkering. Mens biletten bli stemplet kan du la blikket falle på det store rommet bak kassene, "Kjøkkenet", hvor det holdes kokkekurs og vinsmaking.

Kurskjøkken bord.jpg

Kokkekurs og vinsmaking på "Kjøkkenet"

I det store og flotte kjøkkenet som ligger rett bak kassene holdes det flere mat & vinkurs  som du kan melde deg på. Med bare en glassvegg som skille mellom «Kjøkkenet» og butikken har vi tilgang på byens kanskje beste utvalg av råvarer, delikatesser og spesialiteter fra inn og utland. Og ikke minst, rådgivningen og ekspertisen rundt hvordan varene tilberedes til den beste spiseopplevelsen. 

Selv om vi har huset fullt av dyktige kokker, er våre mat- og vinkurs først og fremst i regi av to eksterne eksperter. Kursansvarlig er kokk, matformidler, tv-kjendis og mannen bak «Urban Food», Bård Greni. Frederik Kolderup er vinekspert og driver til daglig vinagenturet «Non Dos», som tilbyr et utvalg på mer enn 500 forskjellige viner. Sammen vil disse to, og muligens noen gjestekursholdere, inspirere, raust dele sin kunnskap og la dere få lage maten som skal nytes i fellesskap med matchende godt drikke. En liste over sesongens kurs finner du utenfor kurslokalet eller i kursbrosjyren vår

Hos Jacobs Majorstuen kan du melde deg på kokkekurs

Velkommen til en hyggelig handel hos delikatessebutikken Jacob's Majorstuen!