Inviter til krabbelag
Høsten er krabbesesong, og vi byr på hele krabber, krabbeklør og krabbeskjell. Inviter til krabbelag i dag!
Krabbe kan nytes hele året, men det er i månedsskifte august/september de virkelig begynner å bli gode på smak. Da er de nemlig på sitt mest kjøttrike og smakfulle. I store krabber er det rundt 200 gram kjøtt, og det holder vanligvis til en person. Krabbene du kjøper hos oss er fedigkokt og er klare til servering med en gang du kommer hjem. Husk at krabben er en ømtålig ferskvare som ikke bør ligge lengre enn et døgn i kjøleskapet.
Inviter til krabbelag
Det er alltid hyggelig å bli invitert i krabbelag. Gjør det enkelt. Kjøp inn krabber, krabbeklør, godt brød, majones, sitronbåter og litt salat hos oss. Skal du ha mange mennesker til bords bør du bestille krabbeskjellene hos oss minst 3 dager før. Du bør beregne en krabbe til hver gjest, men for å være på den sikre siden, kan du kjøpe noen løse krabbeklør i tillegg. For at maten skal bli enklest mulig for gjestene å spise kan du dele krabbene og rense det groveste før gjestene kommer. Men legg krabbematen tilbake i skallet før servering, slik at alle får noe å bryne seg på. Ellers bør du huske:
- Hummergaffel eller en spiss pinsett, slik at gjestene får ut maten i krabbehuset.
- En nøtteknekker til klørne.
- Skylleboller
- Servietter på bordet
- Skal du bruke duk, bruk en engangsduk av papir.
Vel bekomme!